Evenimente viitoare

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

ALTAR | Hala

19 aprilie, 2019 @ 21:00

25Lei

Hala People, are you ready to Rock??🔥

ALTAR, una dintre cele mai bune trupe rock din Romania se intoarce in Satu Mare cu inconfundabila lor Energie, Atitudine, Forta, dar si cu o piesa noua, pe care asteptam cu nerabdare sa ne dezlantuim.

Infiintata la Cluj-Napoca, formatia ALTAR s-a impus inca de la primele aparitii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din Romania. Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important capitol din istoria muzicii rock romanesti, editand doua EP-uri si cinci albume, concertand cu succes in toata tara, fiind nominalizata si desemnata in repetate randuri de catre public si presa de specialitate drept cea mai buna trupa rock romaneasca.
Dupa peste 27 de ani de prezenta in prima linie a rock-ului romanesc, ALTAR ramane una dintre cele mai apreciate, populare si spectaculoase trupe live din tara, fiecare concert al formatiei fiind o experienta unica pentru orice public.
Pentru concertele din 2018, ALTAR a pus in scena “Rapsodia Romaneasca”, un show rock modern, cu insertii electro si etno-folclorice, proiectii video dinamice, un adevarat spectacol audio-vizual de calibru international.

Suport Artisti:
⏳Bilete pre-sale I – 15 ron (perioada 18 – 31 martie)
⏳Bilete pre-sale II – 20 ron (1 -18 aprilie)
La eveniment – 25 ron

Biletele pre-sale I vor fi disponibile incepand cu data de 18 martie 2019, si le veti gasi la The LINE.

More info TBA.

share...Share on Facebook
Facebook

Detalii

Data:
19 aprilie, 2019
Timp:
21:00
Preţ:
25Lei
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,

Loc de întâlnire

HALA
STR. DECEBAL 5 C
Satu Mare, SM România
Sit web:
http://www.halasm.ro