Amalia Gaiță (ROU) | Concert rock’n’soul

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Amalia Gaiță (ROU) | Concert rock’n’soul

23 martie, 2019 @ 22:00

20Lei

Amalia Gaita pentru prima dată in Satu Mare cu o seamă de stereo-furtuni tăcute, extrase de pe albumul de debut, „Melting Sun”. Un material energic, colorat, discul Amaliei aduce emoție și intimitate, printr-o fuziune de jazz-soul-funk-rock alternativ. Alături de trupa ei, Vlad Cotruș – chitară, Mihai Moldoveanu – chitară bas, Adrian Schiopu – tobe, Amalia urmărește jocul și improvizația, atingând surprinzătoare câmpuri emoționale, prin stilul eclectic și structurile contemporane, cu accente vintage

Primul album semnat Amalia Gaiță a fost lansat în 13 decembrie 2017. „Melting Sun” este un material energic, colorat, care aduce emoție și intimitate, printr-o fuziune de jazz-soul-funk-rock alternativ.

Press quotes: „Dincolo de faptul că absolut toate piesele cântate sunt creații proprii, band-ul este cât se poate de sudat, iar melanjul de stiluri prin care navighează abil acest proiect are un plus de șarm grație timbrului vocal al Amaliei. Influențele jazzy-pop a la Sade care se fac auzite în melodia River. Everlasting, compoziție care în a doua jumătate se transformă grație instrumentației într-un soi de rock alternativ cât se poate de energic, reușesc să creeze o stare de bine. De mare efect sunt și desele ruperi de ritmuri din piese ca Sun Man sau Bells and Demons, iar amestecul izbutit de funk, pop, rock și jazz care se revarsă din compozițile acestea este de bun augur.”

/////////////////////////////////////////////

AMALIA GAIȚĂ
jazz-funk, rock’n’soul, quiet storm
www.amaliagaita.com
www.facebook.com/amaliagaitamusic
www.youtube.com/channel/UCUofz7xI5uC0A3-cBehqWqQ/videos

///////////////////////////////////////

Susținere: 20 lei
Info & rezervări: 0361.800.008

share...Share on Facebook
Facebook

Detalii

Data:
23 martie, 2019
Timp:
22:00
Preţ:
20Lei
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , ,

Loc de întâlnire

Moose Social Pub
Micu Klein nr.1
Satu Mare, Satu Mare România