Evenimente viitoare

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Bluescore – Poesis

23 noiembrie, 2017 @ 20:00 - 23:00

BLUESCORE: Hanno Hofer (gtr/voc), Raul Kusak (Hammond organ), Liviu Pop (drums)
Un proiect de blues initiat de bateristul american de origine romana, stabilit in Statele Unite, Liviu Pop. Un trio dinamic al carui repertoriu este compus in majoritate din piese clasice de muzica blues si soul dar care propune dezvoltari improvizatorice cu incursiuni in alte stiluri muzicale atat ca structura cat si ca stare.
Experienta acumulata in Statele Unite de catre LIVIU POP, performand cu artisti precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil’ Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain, Murali Coryell, Slam Allen, Kal Davidsi multi altii, ”justifica” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!
HANNO HOFER, este chitaristul si vocalistul grupului care aduce o naturalete de interpretare dobandita prin studierea atenta a stilului de blues. In acelasi timp insa, el propune si incursiuni sonore chitaristicein afara idiomului de blues care dau personalitate Trio-ului. Hanno este si component al cunoscutului grup Nightlosers alaturi de care reprezinta Romania in cele mai indepartate colturi ale lumii. 


Unicitatea acestui Trio vine din sunetul inconfundabil al Orgii Hammond, un instrument total aparte. Indemanarea, lejeritatea, dinamica si totodata sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reuseste sa stapaneasca acest complex instrument (fiind si unicul detinator al unui full Hammond Organ din tara), fac ca acest Trio sa fie unic!

share...Share on Facebook
Facebook

Detalii

Data:
23 noiembrie, 2017
Timp:
20:00 - 23:00
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , ,

Loc de întâlnire

Club Poesis
str. Mircea Cel Batran Nr. 9-11
Satu Mare, 440012 România
Telefon:
0744 127 595
Sit web:
http://www.hotel-poesis.ro

Organizator

Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”
Telefon:
0261 768 608
Email:
contact@casa-zamfirescu.ro
Sit web:
casa-zamfirescu.ro