Evenimente viitoare

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert folk ”să nu uităm niciodată”

15 ianuarie @ 18:00 - 23:00

15 ianuarie – Ziua Culturii Naționale, ziua de naștere a poetului Mihai Eminescu. ”Eminescu a fost o personalitate copleșitoare, care i-a impresionat pe contemporani prin inteligență, memorie, curiozitate intelectuală, cultura de nivel european, bogăția și farmecul limbajului. Din acest motiv putem spune că fără Eminescu am fi altfel și mai săraci” (Tudor Vianu). Zi dedicată lui și tuturor artiștilor care într-un fel sau altul, fac parte din viaţa noastră şi pe care nu putem să îi enumerăm aici.

”… să nu uităm… niciodată…” – concert folk cu artiști locali și invitați de seamă din viața culturală națională. Este dedicat în egală măsură artiștilor care au plecat dintre noi: Tavi Bud, Emilian Onciu, Ileana Bledea, Emil Matei, Ion Bala, Ion Bledea ș.a. dar și celor care slujesc cu dragoste, credință și abnegație viața culturală sătmăreană.

Participă: Marius Bațu, Mircea Vintilă, Geta Govor, Florin Micaș, Sorin Bălaj & Radu Lup, Roxana Gheorghiu & Loredana Morar, Cezar Petrovici și Adina Hodișan. În deschiderea concertului va avea loc un moment festiv în cadrul căruia sala de spectacole a Centrului Cultural ”G.M.Zamfirescu” va lua numele artistului Octavian Bud, prieten și colaborator apropiat al instituției noastre în perioada 1980 – 2017.

Intrarea liberă!

share...Share on Facebook

Detalii

Data:
15 ianuarie
Timp:
18:00 - 23:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”
Bd. Transilvania nr. 3
Satu Mare, 440027 România
Telefon:
0261 768 608
Sit web:
casa-zamfirescu.ro